Dagens Léa


Hej och hopp alla !

Ett tag sen eller hur?

Bjuder på en bild på Linnéa från idag, bus vid matbordet medan pappa i bakgrunden kollar tågtiderna för avgång till Örebro Bridgekväll....

                                      


Ja, nu har man börjat pendla, är numera vik ungdomskonsulent hos SDUR.
En spännande jobb med massor av uppgifter - en hel del hög att göra trots jag jobbar "övertid" varje dag via arbete på tåg. Skönt o arbeta i fred på tåget!
Bra arbetsplats och trevliga kollegor! Jag trivs!

Det enda som e jobbigt är pendlandet, nej det är INTE jobbigt o pendla för det e skönt o jobba i tåget som sagt men det är jobbigt och få vara ifrån min KÄRA familj - Ola och Linnéa.
När man kommer hem hinner man bara få en timma med Linnéa innan hon vill nattas. :( Hon är den typen som sover redan halv sju typ.

Nu verkar det ljusna i samband med lgh i sthlm och huset... ngn har börjat ge bud på huset men lägre än vår utgångpris, få se om det ökar... dock en ny familj ska se huset i morgon och ev. ansluta sig.
Det var 15 familjer som såg huset på visningarna.

Lgh i sthlm - vi söker fortfarande men avvaktar nu på två lgh - en i Axelberg central och en i Gubbängen 3 min fr T-station.
Får nog veta mer i morgon! Spännande!


Linnéa är fortfarande en livlig och busig tjej som vet vad hon vill (mkt envis) och lär sig teckna mycket mer nu men det har avstannat lite nu, och hon kan GÅ!!!! :)
Hon gick första ggr typ 6-7 steg direkt den 6:e januari, sen dess har hon visat att hon kan stå och gå själv men hon gör det liksom inte hela tiden och kryper hellre, säkert pga det e snabbare för henne än så länge att krypa.
Hon går längre o längre nu, men ser så koncentrerad ut samtidigt STOLT att hon skrattar när hon går typ.
Ahhhhh koncentration ahhhh skratt gå ahhh typ.

Jättekul o se!
Snart springer hon väl i hela huset :)

Bjuder på en hel del bilder härnedan!


Jag med brorsan+Annas lilla hund vi va hundvakt.. Söt supermandräkt, va?!! Plutt!!!


Linnéa ger order om att måla!


Linnéas favorit sysselsättning är att hoppa upp på soffan och stå så där för att sen stå på armarna typ, man ska skaka henne också... Ahhhh aldrig trött på det...puh!!


Ett par dagar var hon typ ta av tröjan hela tiden, men över snabbt nu gör hon inte det längre.


Besökte gustavsvikbadet ihop med Rebeka, Rhianna och Rahel. Linnéa älskade o bada!!! Alltid lyckat när man badar m henne!


Den stolta skrattminen när hon går själv (gick från bordet därbakom till mig)