Gravidmagen

Ja ingen bild här idag men kan dock säga att jag ser fet ut :)
Magen är mer tjock än med Léa (med lea var det ju utstående rakt fram).
Men har tappat 3 kg hittills, konstigt hur man kan känna sig FET men ändå ha gått ned i vikt :)

Graviditetet denna gång har varit jobbigt rent ut sagt i början, bara spydde, och att dölja det var jobbigt.
Men så fort det var offentligt, ahhh, men då mådde man bättre haha, typiskt eller hur?!

Men nu i en vecka har jag haft ont i bäckenet, man misstänker foglossning (TIDIGT!) konstigt, jag hade ju inte det med Léa! Suckar!
Naturligtvis ska allt gå fel denna gång :) Men trots allt är det bra med mig :)
Jag är supertrött på kvällarna igen, somnar gärna kl 21.00!

Jag är dock i spökveckorna nu, har INTE känt ngt av barnet alls (förutom foglossningen). Ingen spark eller hickande någonstans i magen... Undra hur barnet mår om den ens lever, ja det gör den nog men det är kusligt och vara inne i "spökveckor" där man inte känner sig gravid (förutom fet-känslan och foglossningen).

Nåja, Ultraljud kommer 12 november och därefter sparkar ungen nog.... som Léa gjorde.... kanske är ungen lugn i magen men lika vild som Léa är när den väl kommit ut :)

Linnéa mår bra! Hon växer och knakar.... och gissa vad? Hon är lite trotsig nu....
antingen har hon kommit in i trotsen eller så är hon lite "sjuk" för hon var matt i lördags men mår bra nu men har haft lite dåliga matdagar, (glupsk i vanliga fall men nu vill hon ej äta, leker hellre med maten eller slickar kaviaret från smörgåsen)...
Jaa, det e bara att ta det hela med ro!! Allting skall göras SJÄLV!!!! Klä på, skor, mössa, äta, plocka mat, klättra upp i matstol, borsta tänder, kamma, blöjbyte o.s.v. SJÄLV!
Tecknar alltid med intensiv tecken "Jag Lea själv!" "LEA LEA LEA!" :)
Får hon ej vad hon vill så lägger hon ned på krypställning och låtsas att hon gråter och kikar lite upp och tecknar "gråta"!

Mamma o pappa bara "söt lea du baaaarnslig! kan hjälpa!!!"
Haha.... vi tar det hela med ro och förebereder i god tid dvs låter henne klä på sig själv men 10 min innan taxi kommer så vi hinner lagom! Haha.
Har egna åsikter som "jag vill inte taxi!" "Jag vill mamma sitta där, pappa sitta där" "Jag vill taxi! Malin, Sandra och Maria dagis!"
Jaha....det är lördag idag får man säga till henne för DAGIS är bäst!! Suck... Haha.
Men ibland så plötslig vill hon inte Dagis....vill inte taxi! men när hon väl klätt på sig så skynda skynda TAXI dagis malin maria sandra!!! Haha... sött..

Jaa, det är en envis liten tjej vi har hemma men trots detta så är hon sååå otrolig snäll fortfarande, lätt att hantera.. Lite förbannad på henne så hon lite "strunta i det-bus" och le eller ledsen men snabbt över, inte besvärlig ÄN...
Tycker JAG i alla fall...

Jaa, jag skriver sällan i bloggen numera....men nästa blir nog efter UL 12 nov!!! Kanske bilder :)
Kram!